NUMIRI ÎN FUNCȚII – Patru noi magistrați, în județul Mureș

1
1533

MAGISTRAȚI – JUD. MUREȘ. Vineri, 9 octombrie 2020, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţie a noilor judecători şi procurori absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii promoția 2018, care și-au îndeplinit stagiatura și au promovat examenul de capacitate. 4 din cei 188 de noi magistrați din România vor activa în județul Mureș: 2 judecători și 2 procurori.

 

Astfel, Ramona Maria Gliga și Domnica Maria Kovacs au fost numite judecători la Judecătoria Târgu Mureş (în decembrie 2018, cele două au fost numite, prin decizia CSM, judecători stagiari la Judecătoria Reghin), iar Alexandra-Delia Sabău (fost avocat, numită în decembrie 2018, prin decizia CSM, procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecăroria Bistriţa) și Sandra Maior (numită în decembrie 2018, prin decizia CSM, procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni), procurori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ