REPARTIZARE FINANCIARĂ – 1,3 milioane de lei, pentru două localități din județul Mureș afectate de calamităţile naturale

0
505

CALAMITĂȚI – JUD. MUREȘ. Guvernul României a aprobat în ședința din 8 octombrie 2020 acordarea sumei de 1.376.000 lei, din Fondul de intervenție, pentru două localități din județul Mureș afectate de calamități naturale.

 

Astfel, comuna Vătava va primi 1.010.000 lei pentru refacerea unui pod și a două podețe afectate de calamități, iar administrația locală din comuna Fântânele va primi 366.000 de lei pentru a reface 5 podețe, un drum comunal și străzi (afectate pe o lungime care totalizează 800 de metri).

 

* Foto: @ Biblioteca Județeană Mureș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ