FOTBAL – Avântul Reghin pierde acasă cu Sănătatea Cluj, o echipă care avea o singură victorie în primele 4 etape

0
318

LIGA A III-A. Avântul Reghin a fost echipă mureșeană din Seria a 9-a a Ligii a III-a care a jucat în deschiderea etapei a 5-a, astăzi, 9 octombrie, într-un meci în care pornea cu statutul de favorită certă, jucând pe teren propriu împotriva clujenilor de la Sănătatea, echipă care în primele 4 etapte au înregistrat o victorie și 3 înfrângeri.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu Bucin – Truţă, Merdariu, Bugnar, Nimrod, Harko, Covaciu, S. Luca, Murar, Bujor, Chirilă. În pofida așteptărilor unui meci ușor pentru gazde, situația s-a complicat încă din startul partidei, virușii deschizând scorul în minutul 3, prin Cosmin Tilincă, care a fructificat din careul de 6 metri, din cădere, o centrare venită din primul corner al partidei (executant: Raul Ciupe).

 

Reghinenii au reușit să egaleze în minutul 36, prin tânărul Karoly Harko, excelent găsit în careu de Chirilă, care a tras printre picioarele lui Șumlea, surprinzându-l pe Lăzăreanu. 1-1 a fost scorul cu care s-a intrat la cabine, dar presiunea pusă de Avântul nu prevestea deznodământul.

 

În repriza a doua, ratările reghinenilor s-au răzbunat, clujenii înscriind în minutul 73, după o centrare a lui Dan Matei, greșit respinsă până la Alin Dioșan, rămas singur în careul de 6 metri, care a îndeplinit o simplă formalitate. Ultimele 20 de minute au adus o presiune suplimentară pentru gazde, care au atacat, căutând fără succes egalarea. Acesta a fost deznodământul celei de-a doua înfrângeri a reghinenilor din primele 5 etape ale acestei ediții de campionat: Avântul Reghin – Sănătatea Cluj 1-2 (1-1).

 

Cealaltă echipă mureșeană din Liga a III-a, nou-promovata Unirea Ungheni, joacă duminică, pe teren propriu, cu FC Unirea Deja, echipă clasată pe locul 2 în Seria a 9-a.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ