O femeie de 50 de ani a absolvit facultatea împreună cu fiul ei la Universitatea de Medicină din Iași șefă de promoție

LIFE. În Universitatea de Medicină din Iași, o poveste impresionantă de curaj și determinare a fost scrisă de o femeie în vârstă de 50 de ani, numită Loredana Budeș. Ea a absolvit facultatea de Medicină Dentară împreună cu fiul ei, dovedind că vârsta nu este un impediment în procesul de învățare și dezvoltare.

Cu trei ani în urmă, Loredana s-a înscris la Facultatea de Medicină Dentară cu un scop nobil – să-l ajute pe soțul ei, care este medic stomatolog. De asemenea, această decizie a coincis cu momentul în care fiul ei s-a înscris la Medicină Generală. De-a lungul timpului, Loredana Budeș a finalizat și studii în Biochimie, ceea ce a contribuit la pregătirea sa în domeniul medical.

În timpul studiilor, Loredana Budeș s-a remarcat prin perseverență și dedicare, iar rezultatele sale deosebite au condus-o să devină șefa de promoție a secției de Asistență de profilaxie stomatologică de la Facultatea de Medicină Dentară. Această realizare notabilă nu numai că a adus onoare numele ei, dar a și dovedit că vârsta este doar o cifră și nu trebuie să fie un obstacol în urmărirea pasiunilor și obiectivelor.

Povestea sa impresionantă a inspirat și emoționat pe mulți, devenind un exemplu elocvent că perseverența și dorința de a învăța pot înfrunta orice provocări, inclusiv trecerea timpului.

Într-o altă parte a țării, un tânăr de 23 de ani, pe nume Andrei-Cosmin Neleț, a trăit o poveste de viață la fel de emoționantă și remarcabilă. Crescut într-un orfelinat, el și-a dorit întotdeauna să urmeze cariera în domeniul poliției. Deși lipsit de susținerea unei familii, acest lucru nu l-a împiedicat să-și urmeze visul.

Andrei-Cosmin a absolvit Seminarul Teologic din Câmpulung Muscel cu o medie de 9,55, un rezultat remarcabil care i-a dat încredere să-și urmeze aspirațiile. Apoi, tânărul și-a îndeplinit visul de a deveni jandarm, absolvind Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție din București. În momentul ceremoniei de absolvire, reprezentanții Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung, unde Andrei a petrecut anii cei mai importanți din viața sa, au fost prezenți pentru a-l susține.

Experiența dificilă pe care a avut-o în copilărie, alături de sprijinul și grija doamnelor din orfelinat, l-au ajutat pe Andrei-Cosmin să devină un tânăr determinat și cu un mare simț al responsabilității. El și-a exprimat dorința de a face bine în jurul său și de a nu dezamăgi oamenii care i-au fost alături, fiind recunoscător pentru sprijinul lor.

Atât povestea Loredanei Budeș, cât și cea a lui Andrei-Cosmin Neleț, ne arată că nimic nu poate sta în calea dorinței de a învăța și de a ne urma visurile. Indiferent de obstacolele întâmpinate pe drum, determinarea, curajul și sprijinul comunității pot face ca orice vis să devină realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare