O nouă performanță strălucitoare a Campioanei române la juniori, Jennifer Stefania Dossey

SPORT. Laureata prestigioasei Gale a Trofeelor Alexandrion din 2023, Jennifer Dossey (fiica în vârstă de 19 ani a lui Ibrahim Dossey, fostul portar ghanez din Liga 1, decedat în 2008), a adăugat un alt capitol palpitant în cartea sa de realizări, apropiindu-se tot mai mult de apogeul performanței sportive.

În debutul Campionatelor Europene dedicate juniorilor 1 (U20), desfășurate în Ierusalim, Jennifer Dossey a strălucit, obținând o calificare impresionantă în fazele finale ale competiției și stabilind un nou record personal de excepție – 13,35 metri în proba feminină de triplusalt.

“Marile vise se construiesc prin muncă susținută, perseverență și pasiune, iar drumul către succes este mereu pavat cu emoții puternice.”

Laureată la categoria ATLETISM în cadrul solemnului eveniment Gala Trofeelor Alexandrion din 2023, această tânără campioană a României la juniori s-a evidențiat prin performanțe extraordinare în diverse competiții.

În luna martie a anului 2023, a reușit să cucerească titlurile naționale la săritura în lungime (5,98m) și triplusalt (12,97m) în cadrul Campionatului Național U20 indoor, desfășurat în București.

“În această seară, îi facem un apel emoționat să fim alături de Jennifer și să o susținem în această continuare extraordinară a parcursului său, începând de la ora 19:00”, este mesajul plin de încurajări de pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion.

Bravo, Jennifer și succes în continuare!

Pentru cei interesați, competiția poate fi urmărită în timp real pe: https://allathletics.tv/championships/ea-u20-jerusalem-2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare