O seară plină de farmec și muzică populară românească: Leontina Pop – Eu îmi fac viața frumoasă

EVENIMENT. Într-o seară plină de farmec și muzică autentic românească, Ansamblul Mureșul prezintă spectacolul “Eu îmi fac viața frumoasă” al solistei Leontina Pop împreună cu Maria Neag, Maria Sântean Faghiura și Dorina Oprea ,un eveniment cultural deosebit programat pentru data de 6 februarie 2024, cu începere la ora 18:00. Locul care va găzdui aceast eveniment culturală este Sala Ansamblul Mureșul.

Ansamblul Mureșul, cunoscut pentru promovarea și conservarea tradițiilor românești autentice, este o comoară culturală a țării noastre. Cu un repertoriu bogat, format din dansuri populare, cântece autentice și costume specifice fiecărei regiuni, ansamblul reprezintă o fereastră către frumusețea și diversitatea folclorului românesc.

Publicul va avea ocazia să se bucure de o varietate de piese autentice, atent selecționate pentru a transmite emoții puternice și pentru a păstra vie moștenirea culturală a României.

Indiferent dacă sunteți pasionați de folclor, dornici să vă bucurați de o seară specială în compania unora dintre cei mai buni artiști ai genului, sau pur și simplu căutați o experiență culturală autentică, acest concert promite să ofere momente de neuitat și să creeze amintiri pline de emoție și tradiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare