Oblio Discounter- un nou magazin de tip discounter în Târgu-Mureș

SHOPPING.  Azi, 12 septembrie, se deschide Oblio Discounter, magazinul de tip discounter din Târgu-Mureș, cu o gamă variată de produse food, non-food, congelate și băuturi, la prețuri super avantajoase și cu multe promoții.
 
Oblio DISCOUNTER se adresează atât persoanelor fizice care vor să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri: magazine alimentare, restaurante, cafenele, sedii sociale etc.
 
Produsele pot fi cumpărate la bucată, sau la un pret special la multiplu de bucăți.
 
Povestea Oblio a luat naștere în Sighișoara, în anul 1994, dintr-o societate cu capital 100% românesc, care comercializa produse din hârtie. Din 2008, Oblio a devenit producător de produse din hârtie, obținute din materie primă reciclată, respectiv celuloză 100%: șervețele de masă, hârtie igienică și role profesionale/role prosop sub brandurile Soffy și Oblio.
 
În anul 2020, Oblio și-a extins domeniul de activitate, începând distribuția produselor Intersnack în județul Sibiu, urmând apoi dezvoltarea unei noi divizii de distribuție, într-un spațiu de depozitare de peste 1.000 de paleți.
 
În iulie 2021, Oblio a deschis în Sibiu, pe o suprafata de 1700mp, un magazin de tip cash&carry: Oblio DISCOUNTER, avand misiunea de a oferi pieței sibiene mii de produse alimentare și ne-alimentare la prețuri avantajoase.
 
Azi în ziua deschiderii în Târgu-Mureș, toți clienții vor primi cadou un prosop mare de bucătărie Oblio.
Magazinul se deschide pe strada Depozitelor, nr. 20, Târgu-Mureș.
 
Baftă și mulți clienți satisfăcuți să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare