OBSERVAȚII ASTRONOMICE – Astro Show la Shopping City Târgu Mureș, alături de vânătorul de eclipse Cătălin Beldea și Profesorul Trăsnit

EVENIMENT. Sâmbătă, 14 august, de la ora 19.30, la Shopping City Târgu Mureș are loc Astro Show, un eveniment care cuprinde o sesiune de experimente de chimie, fizică și astronomie susținute de Profesorul Trăznit. Cei interesați, în special copiii, pot afla cum s-a format Sistemul Solar, cum a apărut Universul și viața pe Terra și dacă există viață în Univers în afara planetei Pământ.

 

De la ora 20.30 este programată “Astronomie pe înțelesul tuturor”, o prezentare interactivă susținută de Cătălin Beldea, vânător de eclipse, astrofotograf și editor de astronomie al revistei Știință și Tehnică, recordman la observații de eclipse totale de Soare (a documentat 12 eclipse totale pe 6 continente), iar de la ora 21.30 are loc o sesiune de observații astronomice cu telescoape și lunete (inelele lui Saturn, sateliții lui Jupiter și benzile sale, precum si misterioasele cratere de pe Lună) la care pot participa activ toți participanții. Accesul la eveniment este gratuit.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare