Octombrie ne aduce elita tenisului feminin mondial la Cluj-Napoca – Transylvania Open (WTA 250)

SPORT. Câteva dintre cele mai remarcabile jucătoare de tenis din lume vor pune piciorul pe terenurile din Cluj-Napoca în luna octombrie pentru prestigiosul turneu Transylvania Open (WTA 250), desfășurat în Sala Polivalentă.
Printre participantele confirmate se numără nume sonore precum Caroline Garcia, Karolina Pliskova, Donna Vekic și Sorana Cîrstea.

Transylvania Open, distins în 2022 cu titlul de cel mai bun turneu WTA 250 din lume, se mândrește cu o listă impresionantă de jucătoare române, printre care Patricia Ţig, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.

Principală favorită la competiție este jucătoarea franceză Caroline Garcia, ocupanta locului 11 în clasamentul mondial, câștigătoarea Turneului Campioanelor în 2022. Lista capilor de serie îi mai include pe croata Donna Vekic (locul 21 WTA), Sorana Cîrstea (locul 25 WTA) și jucătoarea cehă Karolína Pliskova (locul 36 WTA), fost lider mondial la simplu.

Turneul Transylvania Open va debuta cu două zile de calificări pe 14 și 15 octombrie, desfășurându-se pe suprafață dură, în incinta BT Arena, pe două terenuri de joc.

Pentru pasionații tenisului, organizatorii au pus la dispoziție 100 de abonamente pentru accesul pe toată durata competiției, în perioada 16-22 octombrie, și bilete de o zi care oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, pe ambele terenuri de joc. În zilele de calificări, publicul are acces gratuit, însă este necesară emiterea unui bilet cu valoare zero și rezervarea locului pe site-ul partenerului de ticketing, entertix.ro.

La Transylvania Open, se vor acorda 280 de puncte WTA pentru câștigătoare și premii în valoare de 259.000 de dolari. Câștigătoarele edițiilor anterioare ale turneului au fost estona Anett Kontaveit (2021) și rusoaica Ana Blinkova (2022). Evenimentul promite o competiție de înaltă calitate și adună laolaltă un grup impresionant de jucătoare de tenis de top pentru a se lupta pentru titlul de campioană la Transylvania Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare