Oferte tentante pentru mureșenii dornici de vacanță – agențiile de turism promovează ”Litoralul pentru Toți”

VACANȚĂ. În timp ce se apropie sezonul estival, agențiile de turism din Târgu Mureș sunt în plină efervescență, pregătindu-se să satisfacă dorințele de vacanță ale locuitorilor din zonă. Una dintre cele mai atractive oferte pentru mureșeni este programul “Litoralul pentru Toți”, care îi încântă cu reduceri substanțiale și posibilitatea de a se bucura de soare și mare la prețuri accesibile.

Programul “Litoralul pentru Toți” a adunat în această vară peste 60 de hoteluri și pensiuni de-a lungul malului mării, oferind turiștilor o gamă largă de opțiuni pentru petrecerea vacanței. Perioada de desfășurare a acestui program este între 3 mai și 20 iunie, precum și între 1 septembrie și 15 octombrie. Prețurile reduse, cu până la 70% față de cele din vârful sezonului, fac această ofertă și mai atrăgătoare pentru mureșeni.

Monica Hancu, proprietara unei agenții de turism din Târgu Mureș, subliniază că mureșenii sunt extrem de interesați de această ofertă, mai ales că temperaturile din iunie sunt la fel de plăcute ca în plin sezon din anii precedenți. Agențiile de turism din zonă sunt pline de clienți, fiecare dorind să profite de aceste oferte avantajoase.

Programul “Litoralul pentru Toți” cuprinde hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Prețurile încep de la doar 80 de lei pe cameră, pe noapte, oferind astfel oportunități accesibile pentru orice buget.

În plus, agențiile de turism își așteaptă clienții cu oferte speciale, precum “înscrieri timpurii” sau “last minute”, care permit turiștilor să beneficieze de tarife reduse și să își planifice vacanța în funcție de preferințe și buget.

Monica Hancu menționează că, în fiecare an, apar noi destinații și chartere, dar preferințele rămân îndreptate către destinațiile consacrate precum Turcia, Creta și alte stațiuni din Grecia. Totodată, Spania și Cipru sunt destinații populare, deși prețurile pot fi mai ridicate decât în alți ani.

Agențiile de turism din Târgu Mureș sunt pregătite să ofere mureșenilor o varietate de opțiuni pentru vacanța de vară, cu oferte avantajoase și reduceri substanțiale. Pentru cei care își doresc să se relaxeze pe litoralul românesc sau în destinații exotice, acum este momentul perfect să își rezerve vacanța și să profite de prețurile accesibile oferite de programul “Litoralul pentru Toți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare