OFICIAL – 130 medici de familie din județul Mureș vor vaccina anti-COVID-19 în cabinetele proprii, cu ser Johnson&Johnson (vaccin care necesită o singură doză)

0
1403

CAMPANIA DE VACCINARE. De marți, 4 mai 2021, cei 3.035 de medici de familie care s-au înscris în campania de vaccinare anti-COVID-19 încep imunizarea în cabinetele proprii, cu ser Johnson&Johnson (administrarea acestui vaccin este într-o singură doză, deci nu necesită doza-rapel).

 

În județul Mureș, până acum s-au înscris 130 de medici de familie pentru a participa la imunizarea anti-COVID-19 (doar în București s-au înscris mai mulți), anunțul fiind făcut de vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare anti-COVID-19, Andrei Baciu. Vaccinul anti-COVID-19 produs de Johnson&Johnson poate fi administrat tuturor persoanelor peste 18 ani.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ