Maria Precup

OFICIAL – A fost înregistrată Alianța PSD – ALDE în Reghin, cu candidat unic la Primărie (Maria Precup) și listă comună la Consiliul Local

ALIANȚĂ ELECTORALĂ. Deși în municipiul Reghin decizia candidaturii în alianță a PSD și ALDE a fost luată la nivelul conducerilor politice, oficializarea a avut loc marți, 11 august, prin hotărârea Biroului Electoral Județean (BEJ) Mureș. Astfel, BEJ a admis înregistrarea alianței electorale locale PSD – ALDE la nivelul municipiului Reghin.

 

Alianța va avea candidat comun pentru funcția de primar (care a fost anunțat, târziu, tot Maria Precup, primarul în funcție, care vizează câștigarea celui de-al treilea mandat) și listă comună de candidați la Consiliul Local Reghin.

 

Surse politice interne (PSD) au precizat că întârzierea desemnării candidatului PSD la Primăria Reghin a fost făcut cu întârziere din cauza indeciziei actualului primar, Maria Precup, aceasta luând în calcul trei variante: să candideze din partea PSD, să candideze independent, să nu candideze. Până la urmă a fost adoptată cea de-a patra variantă: candidează din partea PSD-ALDE.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare