OFICIAL – A fost scoasă la licitație finalizarea centurii municipiului Târgu Mureş, contract de 47 de milioane de euro

0
683

CENTURA DE OCOLIRE. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a introdus în sistemul electronic de achiziţii publice anunţul de atribuire a lucrărilor de finalizare a centurii municipiului Târgu Mureş (11,6 kilometri), contract estimat la 47 milioane euro + TVA.

 

Lucrările prevăd realizarea a opt poduri/pasaje/viaducte și două giratorii, centura de ocolire, pe care se va intra de pe DN 13 (dinspre Sighișoara) și de pe DN 15 (dinspre Reghin spre Turda – jud. Cluj), care ar reduce traficul ce traversează municipiul reședință de județ în direcţia sud-nord, are lungimea de 11,64 kilometri și leagă cele trei municipii mureșene (Sighişoara – Târgu Mureş – Reghin).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ