OFICIAL – A fost scoasă la licitație finalizarea centurii municipiului Târgu Mureş, contract de 47 de milioane de euro

0
613

CENTURA DE OCOLIRE. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a introdus în sistemul electronic de achiziţii publice anunţul de atribuire a lucrărilor de finalizare a centurii municipiului Târgu Mureş (11,6 kilometri), contract estimat la 47 milioane euro + TVA.

 

Lucrările prevăd realizarea a opt poduri/pasaje/viaducte și două giratorii, centura de ocolire, pe care se va intra de pe DN 13 (dinspre Sighișoara) și de pe DN 15 (dinspre Reghin spre Turda – jud. Cluj), care ar reduce traficul ce traversează municipiul reședință de județ în direcţia sud-nord, are lungimea de 11,64 kilometri și leagă cele trei municipii mureșene (Sighişoara – Târgu Mureş – Reghin).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here