OFICIAL – A murit a doua persoană din județul Mureș care era infectată cu coronavirus

0
6979

DECES – BILANȚ COVID 19. A murit încă o persoană din județul Mureș infectată cu noul tip de coronavirus, acesta fiind cel de-al 116-lea deces înregistrat în România, a comunicat oficial, în această dimineață, Grupul de Comunicare Strategică.

 

Persoana care a decedat este un bărbat în vârstă de 70 ani, care a prezentat simptome specifice încă din 29 martie, fără context epidemiologic, și care a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Mureş miercuri, 1 aprilie. Joi, 2 aprilie, bărbatul a fost confirmat pozitiv şi a decedat în aceeaşi zi. Conform informării oficiale, mureșeanul avea boli cronice cardiovasculare și hipertensiune arterială.

 

Știre în actualizare.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ