OFICIAL – A murit a treia persoană din județul Mureș care era infectată cu coronavirus

0
4072

DECES. Grupul de Comunicare Strategică a comunicat oficial astăzi, 4 aprilie 2020, decesul celei de-a treia persoane din județul Mureș care a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus.

 

Acesta este un bărbat în vârstă de 34 ani, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi, care a fost internat la secția de ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în 26 martie 2020 pentru febra, tuse și dispnee.

 

Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, iar bărbatul a decedat în ziua următoare (27 martie 2020), însă în 3 aprilie a fost emis rezultatul testului pentru Covid-19, confirmat (pozitiv). Cel decedat avea condiții medicale pre-existente (obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ