UPDATE – OFICIAL – A murit primul mureșean infectat cu coronavirus

0
8539
Foto: Virgil Simonescu

TRIST, PRIMUL DECES ÎN JUDEȚ. Cel de-al 82-lea deces înregistrat în România al unei persoane confirmată cu infecție cu Sars-Cov-2 (coronavirus) este al unui bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Mureș internat în cursul acestei dimineți, în urma unui apel la Ambulanță, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

 

Pacientul a fost ulterior transferat la Clinica de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Mureș, iar după prânz starea de sănătate s-a deteriorat și a decedat. Bărbatul a fost confirmat pozitiv la infecția cu coronavirus. De asemenea, în cartierul unde locuia mai este confirmat un alt caz de persoană infectată cu coronavirus.

 

Ancheta epidemiologică este în curs. Vom reveni în funcție de informații.

 

UPDATE. Prima persoană confirmată pozitiv la infecția cu coronavirus care a decedat locuia în cartierul Unirii din municipiul Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ