OFICIAL – Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş are stocuri de sânge suficiente pentru toate spitalele din județ

0
968

RECOLTARE DE SÂNGE. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş a anunțat că are stocuri de sânge şi componente sanguine care îi permite să onoreze toate cererile spitalelor din judeţ, iar atunci când spitalele îşi vor relua activitatea normală şi cererea va creşte, va organiza colecte mari de sânge în Reghin, Luduş, Târnăveni, Sovata şi Sighişoara, pentru o bună gestionare a resurselor de donatori.

 

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş a precizat că va anunța în timp util celor interesați datele şi locurile de desfăşurare ale colectelor de sânge, subliniind că recoltarea de sânge presupune respectarea unor criterii de eligibilitate printre care şi un interval minim de timp, astfel încât cei care ar dona acum nu ar mai avea posibilitatea să doneze atunci când nevoia va fi mai mare.

 

Începând de luni, 31 martie 2020, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş organizează recoltarea de sânge pe bază de programare telefonică (la numerele 0365.455.030 şi 0365.455.031).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ