OFICIAL – Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş are stocuri de sânge suficiente pentru toate spitalele din județ

RECOLTARE DE SÂNGE. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş a anunțat că are stocuri de sânge şi componente sanguine care îi permite să onoreze toate cererile spitalelor din judeţ, iar atunci când spitalele îşi vor relua activitatea normală şi cererea va creşte, va organiza colecte mari de sânge în Reghin, Luduş, Târnăveni, Sovata şi Sighişoara, pentru o bună gestionare a resurselor de donatori.

 

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş a precizat că va anunța în timp util celor interesați datele şi locurile de desfăşurare ale colectelor de sânge, subliniind că recoltarea de sânge presupune respectarea unor criterii de eligibilitate printre care şi un interval minim de timp, astfel încât cei care ar dona acum nu ar mai avea posibilitatea să doneze atunci când nevoia va fi mai mare.

 

Începând de luni, 31 martie 2020, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş organizează recoltarea de sânge pe bază de programare telefonică (la numerele 0365.455.030 şi 0365.455.031).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare