OFICIAL – Cuci și Voivodeni ridică la 11 numărul localităților din județul Mureș în care rata de infectare cu COVID-19 a depășit pragul de alertă

0
555

MASCA, OBLIGATORIU. Cuci și Voivodeni au fost adăugate listei cu localități în care este obligatorie purtarea măștii de protecție și în spațiile publice deschise, a comunicat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș. Motivul constă în depășirea ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 cazuri active/1.000 de locuitori.

 

În județul Mureș sunt în acest moment 11 localități/UAT-uri în care rata de infectare a depășit pragul de alertă (de 3 cazuri active/1.000 de locuitori): Târgu Mureș, Ungheni, Luduș, Cozma, Cristești, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Livezeni, Cuci și Voivodeni.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ