OFICIAL – De la începutul pandemiei de COVID-19, 109 cadre medicale din județul Mureș, infectate cu noul coronavirus

0
160

RISC. Conform Direcției de Sănătate Publică Mureș, de la începutul pandemiei de COVID-19 şi până în 21 mai 2020, 109 cadre medicale din județ au fost declarate pozitiv cu COVID-19.

 

Partea pozitivă este că 95 dintre acestea au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale – a fost un singur deces, un brancardier de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş. În acest moment, mai sunt internate în Spitalul Clinic Judeţean Mureş – Secţia Clinică Boli Infecţioase doar 13 cadre medicale din județ infectate cu noul coronavirus, starea de sănătate a acestora fiind bună.

 

Cele 109 cadre medicale din județul Mureș infectate cu noul coronavirus sunt de la unitățile medicale: Spitalul Clinic Judeţean Mureş (53 – din care 42 de la ATI), Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (38 – din care 23 de la UPU SMURD), Spitalului Municipal Sighişoara (9), unităţi medicale private din Târgu Mureş (2 medici), cămin de bătrâni (2), farmacie privată (un asistent de farmacie), unitate medicală privată (1), medic de familie (1), medic stomatolog (1) și un medic cu domiciliul în Târgu Mureş, dar angajat al unei unităţi medicale din alt judeţ.

 

Aveți detalii AICI despre situația actuală a evoluției pandemiei de COVID-19 în județul Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ