OFICIAL – Două cadre medicale de la Clinica de Boli Infecțioase din Târgu Mureș, cu simptome specifice, confirmate ca fiind infectate cu coronavirus

0
3089

INFECȚIE CONFIRMATĂ. Directorul Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş, dr. Iuliu Moldovan, a confirmat astăzi, pentru agenția națională de presă Agerpres, că două asistente medicale de la Clinica de Boli Infecţioase din Târgu Mureş (strictură a Spitalului Clinic Judeţean Mureș), ambele cu simptome specifice bolii și internate în spital, au fost confirmate cu infecţie cu coronavirus, rezultatul testelor fiind pozitiv.

 

Toate cadrele medicale din clinică au fost testate, iar rezultatele primite până acum indică faptul că în toate cazurile testele sunt negative. În acest moment, în județul Mureș sunt încă 29 de persoane cu suspiciune de infecţie cu coronavirus, toate fiind internate la Clinica de Boli Infecţioase.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ