OFICIAL – Hidroelectrica sponsorizează cu peste 1 milion de lei Spitalul Clinic Județean Mureș

0
290

CORONAVIRUS. Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a anunțat că a aprobat sponsorizarea cu peste 1 milion de lei (exact: 1.033.000 lei) a Spitalului Clinic Judeţean Mureş – de asemenea, au fost aprobate sponsorizzări de alte 9 milioane de lei pentru încă șase spitale din județele Caraș-Severin, Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Mehedinți și Suceava.

 

Conform Directoratului companiei, decizia a fost luată ca urmare a situaţiei de risc excepţional pentru sănătatea publică generată de răspândirea noului coronavirus şi în contextul creşterii constante a numărului confirmat de persoane infectate pe teritoriul României, fapt care a determinat ca sprijinirea spitalelor româneşti să fie prioritatea numărul 1 în politica de sponsorizări a Hidroelectrica.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ