OFICIAL – Hidroelectrica sponsorizează cu peste 1 milion de lei Spitalul Clinic Județean Mureș

0
256

CORONAVIRUS. Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a anunțat că a aprobat sponsorizarea cu peste 1 milion de lei (exact: 1.033.000 lei) a Spitalului Clinic Judeţean Mureş – de asemenea, au fost aprobate sponsorizzări de alte 9 milioane de lei pentru încă șase spitale din județele Caraș-Severin, Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Mehedinți și Suceava.

 

Conform Directoratului companiei, decizia a fost luată ca urmare a situaţiei de risc excepţional pentru sănătatea publică generată de răspândirea noului coronavirus şi în contextul creşterii constante a numărului confirmat de persoane infectate pe teritoriul României, fapt care a determinat ca sprijinirea spitalelor româneşti să fie prioritatea numărul 1 în politica de sponsorizări a Hidroelectrica.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here