OFICIAL – În acest an devine operațională Unitatea de Combatere a Căderilor de Grindină Mureș, prima de acest fel din Transilvania

0
236

COMBATEREA GRINDINEI. În acest an devine oprațională Unitatea de Combatere a Căderilor de Grindină Mureș, care va deservi județele Mureș și Alba și care are punctul de comandă situat în Parcul Industrial de la Vidrasău. Acesta va fi primul centru regional operațional din Transilvania, a comunicat prefectul Mara Togănel. Investiția a fost finanțată, în mai mulți ani, din bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

 

Unitatea are în cele două județe 16 puncte de lansare a rachetelor (și va deservi/proteja peste 330.000 de hectare de culturi agricole din județele Mureș și Alba. 10 dintre punctele de lansare a rachetelor sunt amplasate pe teritoriul județului Mureș în comunele Coroisânmărtin, Ceuașu de Câmpie, Glodeni, Breaza, Fărăgău, Batoș, Lunca, Mica, Băgaciu și Bahnea.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ