OFICIAL – În Reghin se deschide un sediu secundar al Serviciului de permise de conducere și înmatriculări auto

1
1159

DECIZIE. În municipiul Reghin se va deschide un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Județean Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Mureș (instituție care funcționează în Târgu Mureș, în cadrul Instituției Prefectului Județul Mureş).

 

Decizia a fost anunțată astăzi, 16 septembrie 2020, de ministrul de Interne Marcel Vela și a fost argumentată de dezvoltarea servicului public, prin oferirea cetățenilor opțiunea alegerii între sediul din municipiul reședință de județ și cel secundar, “ceea ce va conduce la diminuarea distanțelor parcurse în vederea soluționării operațiunilor, dar și a reducerii aglomerației”.

 

Sediul secundar din Reghin ar urma să devină funcțional din 22 septembrie 2020.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ