PROMOVAREA TINERILOR ARTIȘTI – Zacusca de Artă Expo, în Târgu Mureș

0
199

EVENIMENT CULTURAL. Asociația #facem a organizat Zacusca de Artă Expo, în spațiul expozițional al asociației K’arte de pe strada George Enescu nr. 2 din Târgu Mureș. Evenimentul cultural Zacusca de Artă are același scop încă de la prima ediție din 2017, și anume de a promova tinerii artiști.

 

Expoziția din acest an reunește creațiile participanților la concursurile tematice de artă. Pictorii au avut de interpretat tema ,,pictură pe borcan”, în timp de desenatorii au avut drept sursă de inspirație tema ,,rădăcini”. Pentru fotografi am ales un subiect cromatic – ,,portocaliu”, iar pe pasionații de design grafic i-am provocat să exploreze tema ,,colaj” prin crearea unor modele de stickere.

 

 

Cei care au analizat minuțios lucrările înscrise și au desemnat câștigătorii sunt: Attila Csutak împreună cu Eliodor Moldovan și Mihai Frunză (juriu desen și pictură), Cezar Buliga alături de Báthori Zsigmond și Both Gyula (juriu fotografie) și cei de la Visual-Light Crew (juriu stickere).

 

Ținând cont de situația pandemică actuală, vor fi luate toate măsurile necesare pentru siguranța participanților din cadrul expoziției. Expoziția Zacusca de Artă poate fi vizitată până în 17 septembrie, între orele 17.00-20.00.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ