OFICIAL – Încă două localități din județul Mureș au fost incluse în scenariul Roșu, având rata de incidență a infectărilor de peste 3 la mie

0
2092

COVID-19. Corunca (unde a fost suspendată activitatea cu publicul la Primărie, din ordinul primarului Takács Szabolcs István, argumentat de „starea de sănătate a mai multor angajați ai Primăriei”) și Livezeni (unde, la fel, accesul publicului în sediul Primăriei a fost sistat, a anunțat primarul Bányai István, pentru că “mai mulți angajați sunt pozitivi la testul pentru noul coronavirus”), comune limitrofe municipiului reședință de județ, Târgu Mureș, au fost incluse în scenariul Roșu de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Mureș, din cauza creșterii ratei de incidență cumulată în ultimele 14 la peste 3/1.000 de locuitori.

 

În acest moment, în județul Mureș sunt 9 localități (UAT-uri) unde rata de incidență cumulată a depășit 3 cazuri / 1.000 de locuitori: Târgu Mureș, Ungheni, Corunca, Cozma, Cristești, Livezeni, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș și Sântana de Mureș, a precizat CJSU Mureș.

 

* Foto: Bányai István

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ