OFICIAL – Încă o localitate în care rata de infectare cu COVID-19 a depășit pragul de alertă: 17 localități din județul Mureș cu peste 3 cazuri active/1.000 de locuitori

0
2892

MASCA, OBLIGATORIU. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a luat decizia includerii comunei Suseni în Scenariul Roșu, în urma modificărilor ratei de incidență a cazurilor active COVID-19, așa cum au fost transmise de către Direcția de Sănătate Publică Mureș.

 

În acest moment, în județul Mureș sunt 17 localități (UAT-uri) în categoria de peste 3 cazuri active/1.000 locuitori în ultimele 14 zile: Târgu Mureș, Reghin, Iernut, Luduș, Ungheni, Corunca, Cozma, Cristești, Chețani, Cuci, Eremitu, Livezeni, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Suseni și Voivodeni. Ieri, incidența cazurilor active în județul Mureș era de 2,8 cazuri active / 1.000 de locuitori, foarte apropiată de pragul de alertă.

 

Conform legii, în aceste localități în care rata de infectare cu noul coronavirus depășește 3 cazuri active/1.000 de locuitori este obligatorie purtarea măștii de protecție și în spațiile publice deschise, iar instituțiile de învățământ trec la curriculum-ul digital (cursurile se vor tine on-line), a comunicat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ