OFICIAL – Începând de marți, în Târgu Mureș și alte șase localități din județ este obligatorie purtarea măștii de protecție și în spații deschise

1
6405

MASCA DE PROTECȚIE. În urmă cu puțin timp, în municipiul Târgu Mureș, orașul Ungheni și comunele Cozma, Cristești, Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş şi Sântana de Mureş a devenit OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție și în spațiile deschise, conform unei hotărâri (nr. 29/19.10.2020) a Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Mureș. Decizia intră în vigoare începând cu ziua de marți, 20 octombrie 2020 (adică de mâine).

 

Hotărârea, care este obligatorie pentru toate persoanele cu vârste de peste 5 ani, este argumentată de modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în cele șapte localități din județul Mureș unde aceasta este mai mare de 3/1.000 de locuitori.

 

În localitățile precizate, masca de protecție este obligatorie în spațiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane și altele asemenea), falezele, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ