Florian Dan Moises și Meluş Florian Coman

OFICIAL – Liberalii din Sighișoara îl înlocuiesc în Consiliul Local pe Florian Coman cu Florian Moises

DECIZIE. În urma demisiei lui Meluş Florian Coman (PNL) din Consiliul Local Sighișoara, liberalii au luat decizia ca ultimele luni din acest mandat cel de-al treilea post de consilier local să fie ocupat de Florian Dan Moises. Coman și-a înregistrat demisia din forul deliberativ al municipiului în acest an, decizia încetării manadatului său de consilier local fiind luată la cunoștința Consiliului Local, prin hotărâre, în 30 ianuarie 2020.

 

Meluş Florian Coman, de profesie inginer auto, era la cel de-al patrulea mandat de consilier local, un mandat incomplet pentru că și el a intrat în CL Sighișoara în august 2017, în urma încetării înainte de termen a mandatului de consilier local al lui Ionel Gavrilă (fost viceprimar cu atribuții de primar pe finalul mandatului trecut, după demiterea primarului pesedist Dorin Dăneşan, condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu).

 

Coman, fost director general al Autorității Române Rutiere (ARR) Mureș, fost consilier județean și fost președinte PDL (funcție din care, la fel, a demisionat, în 2008), și-a motivat decizia ambiguu (prin “motive personale”).

 

Noul consilier local al PNL Sighișoara (formațiune condusă de Constantin Ștefănescu Jr., fiul fostului primar de Sighișoara, care în mandatul 2016-2020 are 3 componenți în Consiliul Local), Florian Dan Moises, este la prima prezență în forul deliberativ al orașului și lucrează la magazinul de mobilă local Mob Center. Pentru a deveni consilier local și Moises a beneficiat de refuzul unui supleant de pe lista PNL Sighișoara (Ștefan Marius Savu) de a face parte din forul deliberativ.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare