OFICIAL – Limitare: hotelurile și pensiunile din Sovata au voie să primească turiști doar la 70% din capacitățile de cazare

0
105

DECIZIE. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat miercuri, 10 martie 2021, ca în Hotărârea de Guvern prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând din 14 martie structurile de primire turistică din localităţile în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă să poată primi turiști doar la cel mult 70% din capacitatea de cazare.

 

Printre localităţile în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă este nominalizată și stațiunea mureșeană Sovata.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ