OFICIAL – Ordinea pe buletinul de vot a celor 7 candidați pentru funcția de primar al municipiului Reghin

ALEGERI PRIMAR REGHIN. În urma tragerii la sorți a ordinii în care vor fi înscriși candidații la funcția de primar al municipiului Reghin la alegerile din 27 septembrie 2020, care a avut loc la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2, cei 7 candidați vor figura pe următoarele poziții pe buletinul de vot:

 

  1. Dragoș Cristian Pui (PSD-ALDE)
  2. Alin Romulus Păcurar (Pro România)
  3. Márk Endre Dezső (UDMR)
  4. Sebastian Gabriel Toncean (PNL)
  5. Alexandru Pușcaș (PV)
  6. Sorin Tîrnăveanu (ADN)
  7. Ioana Cheregi (independent)

 

Conform legii, pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot în prima urnă sunt introduși candidații partidelor politice/organizațiilor/alianțelor politice care au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați (în cazul de față, PNL, UDMR, Pro România și PSD-ALDE). După tragerea la sorți a ordinii acestora, în etapa a doua sunt trase la sorți pozițiile pe buletinele de vot ale candidaților partidelor politice/organizațiilor/alianțelor politice care nu au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați (în cazul de față, PV și ADN), iar în etapa a treia sunt trași la sorți candidații independenți (în cazul de față, Ioana Cheregi).

 

Subliniere: la alegerile locale din 27 septembrie 2020, în municipiul Reghin, în afara celor 7 partide/alianțe/independenți care au candidați și pentru funcția de primar (PNL, UDMR, Pro România, PV, ADN, PSD-ALDE, Cheregi), au depus liste de candidați exclusiv pentru funcțiile de consilieri locali încă 4 partide/alianțe (POL, PMP, AUR, USR PLUS).

 

Așadar, pe buletinul vot pentru alegerea primarului municipiului Reghin vor fi înscrise 7 persoane (în ordinea menționată mai sus), iar pe buletinul de vot pentru alegerea consilierilor locali vor fi înscrise 11 partide/alianțe/independenți. Ordinea pe buletinul de vot pentru consilieri locali în municipiul Reghin este: 1. PMP, 2. PSD-ALDE, 3. Pro România, 4. UDMR, 5. PNL, 6. PV, 7. ADN, 8. POL, 9. AUR, 10. USR PLUS, 11. Ioana Cheregi (independent).

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare