Oficiul pentru Admitere UMFST G.E. Palade Târgu Mureș Publică Cifra de Școlarizare și Repartizarea Locurilor pentru Anul Universitar 2024/2025

UMFST. Oficiul pentru Admitere, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, a publicat pe platforma dedicată admiterii: https://adminfo.umfst.ro/   cifra de școlarizare pentru anul universitar 2024/2025 și repartizarea locurilor la buget, finanțate de Universitate și a locurilor cu taxă la programele de studii de licență, masterat și doctorat.

Înscrierile online la admitere vor avea loc în perioada 13-18 iulie 2024 (programele de studii Medicină, Medicină Militară, Asistență medicală generală militară, Asistență medicală generală, Asistență medicală generală – extensia Bistrița, Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Medicină dentară, Tehnică dentară, Tehnică dentară – extensia Bistrița, Farmacie, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Asistență de farmacie – extensia Bistrița) și în perioada 20-24 iulie 2024 (programele de studii Chimie medicală, Chimie tehnologică și programele facultăților: Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior”, Economie și Drept).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare