One United cumpără un teren în București pentru a construi cel mai înalt proiect rezidențial din oraș

IMOBILIAR. Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat că achiziționează un teren de 5 hectare în sectorul 5 al Bucureștiului, unde va dezvolta One Cotroceni Towers – un proiect cu destinație mixtă care va include cele mai înalte turnuri rezidențiale din București.
Valoarea brută a dezvoltării este estimată la 400 mil. euro.

Prețul plătit pentru teren este de 35 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro vor fi plătiți în numerar, iar restul de 15 milioane de euro vor fi plătiți în natură – cu viitoarele apartamente și spații comerciale dezvoltate în One Cotroceni Towers.

One Cotroceni Towers va fi un important proiect cu destinație mixtă și un exemplu de referință de regenerare urbană care va crește atractivitatea locuirii, a muncii și a petrecerii timpului liber în București. Acesta va găzdui 1.296 de unități rezidențiale repartizate în cinci turnuri.

Două turnuri vor avea 33 de etaje, devenind astfel cel mai înalt ansamblu rezidențial din București și din regiune. Celelalte două turnuri vor avea 23 de etaje, în timp ce o clădire va avea 16 etaje.

După finalizare, One Cotroceni va găzdui aproape 2.200 de unități de apartamente, peste 40.000 mp GLA de spații comerciale și birouri mici, 140.000 mp GLA de spații de birouri, precum și 4.200 de locuri de parcare subterane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare