TOP 10 Revolut Europa. Bucureștiul este al doilea oraș cu peste 500.000 de utilizatori Revolut

FINANCIAR. În București există peste 500.000 de utilizatori Revolut, ceea ce plasează capitala României pe locul al doilea în topul 10 al orașelor cu cei mai mulți clienți ai aplicației financiare, potrivit datelor disponibile în ianuarie 2023. Clasamentul este condus de Londra, Bucureștiul fiind urmat de Dublin, Varșovia, Budapesta, Paris, Madrid, Sofia, Vilnius și Barcelona.

Potrivit datelor oficiale, banca digitală se bucură de popularitate în rândul locuitorilor din cinci capitale situate în Europa Centrală și de Est (ECE), care acumulează aproape 1,5 milioane de utilizatori.

Și Bucureștiul are un scor bun în ceea ce privește rata de adoptare a aplicației Revolut, cu 41% din populația activă. Patru din zece bucureșteni cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani au un card Revolut și îl folosesc pentru operațiunile și tranzacțiile bancare de zi cu zi: transferuri bancare sau P2P, schimb valutar, plăți către comercianți, economii, împrumuturi pentru nevoi personale, investiții sau pentru a-și controla bugetul.

Sursa – www.romania-insider.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare