OPERAȚIUNE – Cinci mureșeni au fost reținuți pentru fraude informatice şi spălare de bani comise în Austria

0
907

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE. Vineri, 14 februarie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au identificat şi reţinut cinci persoane pe numele cărora autorităţile judiciare austriece au emis mandate europene de arestare.

 

Cei cinci sunt cercetaţi pentru săvârşirea a trei infracţiuni care au corespondent în Legea penală română, respectiv infracţiunile de operaţiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic şi spălare de bani, conform Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş.

 

Cei cinci vor fi prezentați Curţii de Apel Târgu Mureş cu propunerea arestării preventive pe o durată de 30 de zile, pentru predarea acestora autorităţilor judiciare austriece.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ