OPERAȚIUNE – Șase persoane din Tîrgu Mureș, grup infracțional organizat pentru preparare și vânzare de droguri

0
179

DROGURI. Procurorii DIICOT din Tîrgu Mureş au coordonat astăzi o acțiune în care au fost implicați ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO, Direcţia Operaţiuni Speciale și jandarmi de la Gruparea Mobilă „Regele Ferdinand I”. Operațiunea a constat în efectuarea a şapte percheziţii domiciliare în municipiul Tîrgu Mureş la persoane suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat şi vânzare de substanţe psihoactive.

 

Conform procurorilor, în perioada ianuarie-mai 2018, mai multe persoane s-au constituit într-un grup infracţional organizat, desfăşurând o activitate intensă de procurare, preparare şi vânzare de substanţe cu efect psihoactiv, comercializarea acestora având loc pe raza municipiului Tîrgu Mureş.

 

În urma perchezițiilor de astăzi au fost ridicate mai multe cantităţi de substanţe psihoactive ambalate în vederea vânzării, o armă neletală deţinută ilegal şi mai multe arme albe. Şase persoane, cu vârste între 17 şi 42 de ani, au fost duse la audieri la sediul DIICOT Tîrgu Mureş.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ