Oprah Winfrey sărbătorește 70 de ani: o privire retrospectivă asupra vieții și carierei celei mai influente vedete de televiziune

ANIVERSARE. Oprah Winfrey a sărbătorit împlinirea vârstei de 70 de ani printr-o alergare pe plajă, moment capturat într-un videoclip postat pe Instagram. În acest video, Winfrey alerga pe plajă în timp ce melodia “Golden” a lui Jill Scott răsuna în fundal.

În mesajul postat odată cu videoclipul, Winfrey a subliniat importanța sănătății, exprimându-și recunoștința pentru toată dragostea primită. Ea a subliniat că la vârsta de 70 de ani se simte mai puternică ca niciodată.

Recent, într-un interviu pentru People, Oprah Winfrey a vorbit despre sentimentul de putere pe care îl experimentează în prezent și despre modul în care a înțeles să își mențină forma fizică. Vedeta a confirmat că folosește un medicament pentru pierderea în greutate, recunoscând că fluctuațiile de greutate au fost o provocare majoră pentru ea de-a lungul vieții.

În plus, Winfrey a împărtășit că a trecut printr-o operație la genunchi în 2021 și că, de atunci, a început să facă drumeții și să își stabilească noi obiective de distanță în fiecare săptămână. Aceste activități au contribuit la o pierdere constantă în greutate în ultimii doi ani, iar acum se simte mai puternică, mai în formă și mai vie decât în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare