PACT – Soós Zoltán și Mark Christian Hermann au anunțat că fac echipă pentru a elibera orașul de „conducerea coruptă a lui Dorin Florea”

0
1551
Mark Christian Hermann și Soós Zoltán

PUBLIC. Fostul consilier local POL Mark Christian Hermann și candidatul anunțat de UDMR pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș Soós Zoltán au anunțat vineri, 17 ianuarie 2020, că fac echipă pentru „a elibera orașul de conducerea coruptă a lui Dorin Florea”.

 

Hermann a anunțat că renunță la candidatura anunțată pentru Primăria Târgu Mureș și îl va sprijini pe Soós Zoltán, directorul Muzeului Judeţean Mureş, pentru a câștiga alegerile locale de la sfârșitul primăverii. Una dintre condițiile lui Hermann a fost ca Soós să-și asume 10 din punctele sale importante de campanie electorală (unul dintre acestea fiind egalitate de șanse și tratament pentru toți cetățenii orașului, indiferent de etnie și rasă) și să candideze independent.

 

Într-un discurs temperat – în contextul în care cele mai frecvente expresii au fost “Florea, un conducător corupt”, „dictatura Florea”, „eliberarea și deschiderea orașului” -, Hermann și Soós au precizat că e vremea revenirii la normalitatea civilizației, civismului și europenismului, renunțarea la votul etnic și alăturarea tuturor celor care vor să acorde o șansă reală de dezvoltare orașului, indiferent de etnie sau de simpatii politice.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ