Mark Christian Hermann și Soós Zoltán

PACT – Soós Zoltán și Mark Christian Hermann au anunțat că fac echipă pentru a elibera orașul de „conducerea coruptă a lui Dorin Florea”

PUBLIC. Fostul consilier local POL Mark Christian Hermann și candidatul anunțat de UDMR pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș Soós Zoltán au anunțat vineri, 17 ianuarie 2020, că fac echipă pentru „a elibera orașul de conducerea coruptă a lui Dorin Florea”.

 

Hermann a anunțat că renunță la candidatura anunțată pentru Primăria Târgu Mureș și îl va sprijini pe Soós Zoltán, directorul Muzeului Judeţean Mureş, pentru a câștiga alegerile locale de la sfârșitul primăverii. Una dintre condițiile lui Hermann a fost ca Soós să-și asume 10 din punctele sale importante de campanie electorală (unul dintre acestea fiind egalitate de șanse și tratament pentru toți cetățenii orașului, indiferent de etnie și rasă) și să candideze independent.

 

Într-un discurs temperat – în contextul în care cele mai frecvente expresii au fost “Florea, un conducător corupt”, „dictatura Florea”, „eliberarea și deschiderea orașului” -, Hermann și Soós au precizat că e vremea revenirii la normalitatea civilizației, civismului și europenismului, renunțarea la votul etnic și alăturarea tuturor celor care vor să acorde o șansă reală de dezvoltare orașului, indiferent de etnie sau de simpatii politice.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare