PENTRU 4 ANI – Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, ales prim-vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România

0
383

ALEGERI. Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a fost ales marți, 22 decembrie 2020, prim-vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR). Din UNCJR fac parte 34 din cele 41 de județe din țară, iar conducerea (Consiliul Director) este formată din 13 membri: un preşedinte, 2 prim-vicepreşedinţi, 9 vicepreşedinţi şi un secretar general. Practic, din acest for, mai mult de o treime sunt șefi.

 

Consiliul Director are mandat de 4 ani, este ales prin vot de toți cei 34 de membri ai Adunării Generale și este forul care asigură punerea în executare a hotărârilor Adunării Generale. Noul președinte al UNCJR este Adrian-Ioan (Braşov), prim-vicepreședinți Péter Ferenc (Mureș) și Emil Radu Moldovan (Bistriţa-Năsăud), secretar general Marius Oprescu (Olt).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ