PENTRU COPIII BOLNAVI – Două asociații din județul Mureș, finanțate de MOL România în proiecte de terapie pentru copii bolnavi

FINANȚARE PROIECTE SOCIALE. Două organizații din județul Mureș vor fi finanțate de MOL România în proiecte de terapie pentru copii bolnavi (finanțarea se face prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor, organizat împreună cu Fundația Pentru Comunitate). La nivel național au fost selectate 18 proiecte (din cele 77 înscrise în concursul pentru obținerea finanțării), care vor fi finanțate cu suma totală de 400.000 de lei.

 

Astfel, în județul Mureș vor primi finanțare Asociația K’arte (proiectul este intitulat „Equilibrium” și constă în terapie prin artă și ludoterapie (sandtray play) pentru 30 de copii suferind de tulburări de anxietate în ameliorarea problemelor emoționale) și Asociația Nas Roșu (proiectul este intitulat „The wonder of music” și constă în terapie prin muzică și joacă, în vederea dezvoltării abilităților emoționale, de comunicare și motrice a copiilor cu dizabilități grave).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare