PERFORMANȚĂ – Atletul mureșean Dacian Costea, locul 2 în etapa a doua a Campionatului Național pentru seniori

0
210

SĂRITURA CU PRĂJINA. Atletul mureșean Dacian Costea s-a clasat pe locul 2 la proba de săritură cu prăjina în etapa a doua a Campionatului Național de atletism pentru seniori indoor, competiție aflată în desfășurare în Sala de atletism “Ioan Soter” din București.

 

Competiția vine la două săptămâni după etapa de debut, din 16-17 ianuarie 2020, și pregătește finala Campionatului Național de seniori și tineret care se va desfășura în perioada 28-29 februarie 2020.

 

La întrecerea din acest weekend sunt prezenți zeci de sportivi de la cluburi din întreaga țară, iar performanța lui Costea este cu atât mai meritorie cu cât sportivul mureșean este încă junior (are 17 ani).

 

Performanța cu care Dacian Costea (LPS Târgu Mureş, antrenor Szabó Ferenc) a ocupat locul al doilea al podiumului seniorilor este 4,40 m, cea mai bună pe care a realizat-o până acum într-un concurs oficial. Proba de prăjină a fost câștigată de Andrei Deliu (SCM Deva) 5,00 m, iar pe poziția a treia a podiumului s-a clasat Răzvan Doroftei (CSS 5 Bucureşti/CS Rapid) 4,40 m.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ