PERFORMANȚĂ – Atletul mureșean Dacian Costea, locul 2 în etapa a doua a Campionatului Național pentru seniori

SĂRITURA CU PRĂJINA. Atletul mureșean Dacian Costea s-a clasat pe locul 2 la proba de săritură cu prăjina în etapa a doua a Campionatului Național de atletism pentru seniori indoor, competiție aflată în desfășurare în Sala de atletism “Ioan Soter” din București.

 

Competiția vine la două săptămâni după etapa de debut, din 16-17 ianuarie 2020, și pregătește finala Campionatului Național de seniori și tineret care se va desfășura în perioada 28-29 februarie 2020.

 

La întrecerea din acest weekend sunt prezenți zeci de sportivi de la cluburi din întreaga țară, iar performanța lui Costea este cu atât mai meritorie cu cât sportivul mureșean este încă junior (are 17 ani).

 

Performanța cu care Dacian Costea (LPS Târgu Mureş, antrenor Szabó Ferenc) a ocupat locul al doilea al podiumului seniorilor este 4,40 m, cea mai bună pe care a realizat-o până acum într-un concurs oficial. Proba de prăjină a fost câștigată de Andrei Deliu (SCM Deva) 5,00 m, iar pe poziția a treia a podiumului s-a clasat Răzvan Doroftei (CSS 5 Bucureşti/CS Rapid) 4,40 m.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare