PERFORMANȚĂ – Fángli Henrietta (CSM Târgu Mureş), campioană națională la 50 metri bras

0
477
Fángli Henrietta
Fángli Henrietta

CAMPIONATUL NAȚIONAL. Fángli Henrietta (Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş) a cucerit medalia de aur în prima zi a Campionatelor Naţionale de înot în bazin scurt (25 metri) de la Miercurea Ciuc. Fángli s-a impus după o cursă extrem de disputată în care a depășit-o cu o sutime de secundă pe sportiva orădeană Ingrid Huszar. La ediția de anul trecut, Fángli s-a clasat pe locul 2 în proba de 50 m bras.

 

Iată clasamentul omologat al probei de 50 m bres din proba feminină a Campionatului Național de înot în bazin scurt:

  1. Fángli Henrietta (CS Municipal Târgu Mureş) 00:32:66
  2. Ingrid Huszar (CS Crişul Oradea) 00:32:67
  3. Andreea Ioana Popescu (CS Municipal Arad) 00:32:95

 

Fángli s-a clasat pe locul 1 la această probă și luna trecută, în Cupa României la natație, iar în primăvară s-a clasat pe locul 3 la Campionatele Internaționale de Înot ale României și pe locul 2 la Campionatele Naționale de Înot în bazin de 50 de metri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here