PERFORMANȚĂ – Fángli Henrietta (CSM Târgu Mureş), campioană națională la 50 metri bras

0
707
Fángli Henrietta
Fángli Henrietta

CAMPIONATUL NAȚIONAL. Fángli Henrietta (Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş) a cucerit medalia de aur în prima zi a Campionatelor Naţionale de înot în bazin scurt (25 metri) de la Miercurea Ciuc. Fángli s-a impus după o cursă extrem de disputată în care a depășit-o cu o sutime de secundă pe sportiva orădeană Ingrid Huszar. La ediția de anul trecut, Fángli s-a clasat pe locul 2 în proba de 50 m bras.

 

Iată clasamentul omologat al probei de 50 m bres din proba feminină a Campionatului Național de înot în bazin scurt:

  1. Fángli Henrietta (CS Municipal Târgu Mureş) 00:32:66
  2. Ingrid Huszar (CS Crişul Oradea) 00:32:67
  3. Andreea Ioana Popescu (CS Municipal Arad) 00:32:95

 

Fángli s-a clasat pe locul 1 la această probă și luna trecută, în Cupa României la natație, iar în primăvară s-a clasat pe locul 3 la Campionatele Internaționale de Înot ale României și pe locul 2 la Campionatele Naționale de Înot în bazin de 50 de metri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ