PERFORMANȚĂ – La 16 ani, medalie de bronz la Naționalele de natație pentru Orbán-Kis Orsolya (CSŞ Târgu Mureş)

0
142

NATAȚIE. Sportiva Orbán-Kis Orsolya (CSŞ Târgu Mureş), în vârstă de 16 ani, a câștigat medalia de bronz la Campionatele Naţionale feminine de înot în bazin de 50 m la categoria Seniori/Open (categoria de vârstă peste 18 ani), eveniment sportiv organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în weekendul trecut, la Bazinul “Tolea Grințescu” Dinamo din Bucureşti.

 

Tânăra sportivă a CSȘ Târgu Mureș (antrenor Szeghalmi Andrea) și-a îmbunătățit cu aproape 3 secunde (!) timpul obținut la sfârșitul lunii martie, la Cupa României, și s-a clasat pe locul 3 al probei de 200 m bras, cu 02:43:46, fiind devansată doar de Andreea Ioana Popescu (CSM Arad) și Vass Brigitta (CSŞ Viitorul Cluj-Napoca),

 

Iată podiumul probei de 200 m bras de la Campionatele Naționale:

  1. Andreea Ioana Popescu (CSM Arad, 17 ani) 02:34:92
  2. Vass Brigitta (CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, 14 ani) 02:39:52
  3. Orbán-Kis Orsolya (CSŞ Târgu Mureş, 16 ani) 02:43:46.

 

* Foto: @Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ