Performanțe remarcabile pentru riderii de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș la Triada MTB Avrig

SPORT. În weekend-ul trecut, riderii de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș au obținut rezultate deosebit de promițătoare la Triada MTB Avrig, prima cursă de tip maraton și totodată prima etapă a Cupei Naționale de XCM.

Patrick Pescaru a urcat pe treapta a doua a podiumului, clasându-se pe locul 2 în categoria Elite, demonstrând astfel talentul și determinarea în competițiile de mountain bike.

Iana Balteș a reușit o performanță excepțională, ocupând locul 1 pe traseul Roșu, cu o distanță de 42 km. Acest rezultat impresionant marchează un început strălucit în competițiile pentru tânăra sportivă.

De asemenea, Máté Szakács, debutant în categoria U23, a reușit să se claseze pe locul 15 în categoria Elite, confirmând potențialul său în cadrul competițiilor de mountain bike la nivel național.

Aceste performanțe remarcabile demonstrează angajamentul și dedicarea sportivilor de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș și prezic un sezon plin de realizări și succese în competițiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare