PERIPLU DE CAMPANIE – Traian Băsescu și Dacian Cioloș, în Târgu Mureș

EUROPARLAMENTARE. Primul exercițiu electoral al perioadei 2019-2020, alegerile pentru Parlamentul European, a intrat în perioada de precampanie, așa că prezența în Târgu Mureș a fostului președinte Traian Băsescu și a fostului prim ministru Dacian Cioloș, ambii aflați acum în postură de lideri ai unor partide politice, nu constituie suprize, însă le anunțăm celor interesați.

 

Joi, 21 martie, la ora 15, fostul președinte al României, Traian Băsescu va participa, din postură de invitat, la evenimentul România și perspectivele Uniunii Europene, care face parte din seria de întâlniri Președinți la UMFST. Întâlnirea cu membrii comunității academice are loc în Sala Festivă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.

 

Luni, 25 martie, de la ora 16, fostul prim ministru al României, Dacian Cioloș, va participa împreună cu Oana Bogdan, Irina Alexe, Anca Majaru, George Cățean, Andrei Mîță, membrii și simpatizanții PLUS Mureș la “o discuție liberă, în cadrul căreia vei putea dezbate teme de interes național dar și local”. Întâlnirea are loc în Târgu Mureș, la Mellodia Events (strada Plutelor, nr. 2).

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare