Peste 20.000 de vizitatori la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară

TURISM. Peste 20.000 de vizitatori au venit la Târgul de Turism al României (TTR), ediția de primăvară, care a avut loc în perioada 23-26 februarie la Romexpo.

Potrivit unui comunicat de presă al centrului expozițional, evenimentul a înregistrat o rată de internaționalizare de 49pct, la târg participând 151 de companii din 10 țări: Bulgaria, Cipru, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Ungaria, Moldova, Polonia, România, Turcia.

Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Maroc, Tunisia și Republica Moldova au avut o participare oficială la ediția de primăvară a TTR. Oferte atractive pentru călătorii interesați să exploreze Republica Moldova au fost prezentate de 12 co-expozanți într-un stand de 35 de metri pătrați.

“Suntem foarte mulțumiți de feedback-ul pozitiv primit în urma evenimentului. Pe de o parte, vizitatorii au fost extrem de mulțumiți de faptul că agențiile au adus la târg cele mai dorite și populare destinații, cu reduceri chiar și de 50pct, iar, pe de altă parte, companiile participante și-au atins atât obiectivele de vânzări, cât și cele de imagine. Le mulțumim tuturor pentru participare și colaborare. Sperăm să ne revedem la fel de implicați și entuziasmați și cu aceeași energie la ediția din toamnă”, a declarat PR Romexpo Oana Netbai.

În cadrul târgului, agențiile și-au promovat ofertele de early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinațiile din România, cât și pentru cele din străinătate. Turiștii au fost interesați în special de vacanțele cu discount și reduceri de 50pct pentru perioada Paștelui, 1 Mai, dar și pentru vacanțele de vară.

Cele mai căutate destinații la TTR 2023 au fost Egipt, Bulgaria, Turcia, nordul Greciei, Tunisia, Dubai, dar și city break-uri la Paris, Veneția și Roma sau sejururi pe Riviera Franceză, Riviera Italiană, Malta, Toscana și Tenerife.

Pentru minivacanța de 1 Mai, românii au căutat oferte pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone montane din țara noastră.

Pasionații de călătorii cu bugete mai mari au fost dornici de escapade exotice în Maldive, Bali, Zanzibar sau Seychelles și au cumpărat pachete cu reduceri de până la 40pct.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc între 9 și 12 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare