Peste 600 de candidați vor susține prima simulare din acest an a examenului de admitere la UMFST

UMFST. Simularea examenului de admitere la UMFST, programe de studii din domeniul Sănătate.

Peste 600 de candidați vor participa duminică, 26 martie 2023, cu începere de la ora 8:00, la prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere la UMFST, din dorința de a-și testa nivelul de pregătire și însușire teoretică a cunoștințelor.

Simularea se va desfășura în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicina generală, Medicină dentară și Farmacie, atât în limba română cât și în limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.

Examenul de admitere, sesiunea iulie, se va desfășura în data de 23 iulie 2023 pentru toate programele de studii din domeniul Sănătate. Candidații au la dispoziție platforma de informare https://adminfo.umfst.ro/.

Mai multe detalii: https://blog.umfst.ro/peste-600-de-candidati-vor-sustine…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare