Peste cinci mii de posturi vacante vor fi scoase la concurs de instituțiile Ministerului de Interne / Több mint ötezer megüresedett állást hirdethetnek meg a belügyminisztériumi intézmények

LOCURI DE MUNCĂ. Guvernul a aprobat ocuparea a 5.200 de posturi vacante în instituțiile Ministerului de Interne, a anunțat miercuri Mihai Constantin.
Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că decizia a fost motivată de faptul că organele Ministerului de Interne se confruntă cu o serie de provocări în acest an. Printre acestea, el a menționat migrația, aderarea la Schengen, alinierea la programul antidrog al UE și lupta împotriva crimei organizate transfrontaliere, relatează Agerpres.
Constantin a precizat că memorandumul adoptat miercuri a eliberat 338 de posturi în spitalele din subordinea Ministerului de Interne. El a adăugat că, pe lângă acestea, vor fi anunțate în total 7.600 de posturi vacante în sectorul sanitar intern în acest an.


ÁLLÁS. A kormány 5200 megüresedett állás betöltését hagyta jóvá a belügyminisztériumi intézmények számára – számolt be szerdán Mihai Constantin.
A kormányszóvivő szerint a döntést az indokolta, hogy a belügyminisztériumi szervek idén számos kihívással néznek szembe. Ezek között említette a migrációt, a schengeni csatlakozást, az EU drogellenes programjához való igazodást és a határokon átnyúló szervezett bűnözés elleni küzdelmet – írja az Agerpres.
Constantin elmondta, hogy a szerdán elfogadott memorandum 338 álláshelyet szabadított fel a belügyminisztérium alá tartozó kórházakban. Hozzátette, hogy ezek mellett idén összesen 7600 üres állást írnak ki a hazai egészségügyben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare