Plimbări cu cântec de păsări, în fiecare sâmbătă din Aprilie

TIMP LIBER. În fiecare sâmbătă din luna aprilie, asociația hypha_etc organizează plimbări educative pentru identificarea păsărilor, unde vom explora speciile din zonele verzi ale orașului Târgu Mureș și vom învăța despre habitatele și caracteristicile lor cu sprijinul echipei Milvus. Deși există multe resurse online și aplicații pentru învățare și identificare, acestea nu pot înlocui experiența și procesul de învățare de pe teren. Sunt așteptați cu drag toți cei interesați, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire!Se recomandă îmbrăcăminte confortabilă și adecvată condițiilor meteorologice, iar echipament special nu este necesar. Traducerea la fața locului între limbile română, maghiară și engleză va fi disponibilă.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Înscrierea se face printr-un formular, care va fi deschis până joi seara, ora 19:00, înainte de sâmbăta respectivă.

Evenimentul este parte din seria de programe Citizen Science 2024 inițiată de asociația hypha_etc [educație, teorie, cultură], în colaborare cu NECC (Nature Education Community Center) și Grupul Milvus. Seria de evenimente își propune să promoveze știința comunitară la nivel regional în ceea ce privește conservarea naturii și biodiversității. Ei se angajează să dezvolte practici locale care, pe termen lung, vor contribui la o comunitate activă în Transilvania, pasionată de știință și dedicată problemelor ecologice.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare