PM Ciuca: Guvernul va continua să susțină femeile, prin măsuri concrete, în tot ceea ce își doresc să realizeze

URARE. Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie (Ziua Internațională a Femeii, n.r.) în care dă asigurări că Guvernul va continua să sprijine femeile, prin măsuri concrete, în tot ceea ce își doresc să realizeze.

“Astăzi sărbătorim femeile din viața noastră și le transmitem cele mai bune gânduri de recunoștință, respect și apreciere. Ziua de 8 martie este și despre drepturile femeilor și le asigur că Guvernul pe care îl conduc va continua să le sprijine, prin măsuri concrete, în tot ceea ce își doresc să realizeze”, a scris premierul pe Facebook.

Potrivit șefului Guvernului, femeile stabilesc noi standarde de profesionalism în cele mai importante domenii de activitate și sunt deschizătoare de drumuri în multe sectoare.

“Ele aduc viață, speranță și echilibru. Ele sunt deschizătoare de drumuri în multe domenii, sunt creative și îmbrățișează inovația și progresul. Se află în prima linie a celor mai dificile misiuni. Astăzi și în fiecare zi le suntem recunoscători pentru ceea ce fac, întotdeauna cu responsabilitate. Ei stabilesc noi standarde de profesionalism în cele mai importante domenii de activitate. În sănătate, în educație, în mediul antreprenorial, în sectorul asociativ, în sectorul public, în sport, cultură, cercetare, diplomație și securitate națională, doamnele fac performanță. Iar pe lângă profesionalism, ele se remarcă prin empatie, echilibru, capacitate de mediere. Nu întâmplător cuvântul pace, cu multiplele sale semnificații, este feminin”, se arată în mesajul premierului, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Guvernului.

Este o responsabilitate și o onoare, în același timp, să susținem, să promovăm și să implicăm femeile în deciziile sociale, economice și politice, în aceeași măsură în care acestea participă la dezvoltarea societății, a adăugat Nicolae Ciuca.

“O societate incluzivă și modernă, așa cum ne dorim în România, pune în valoare competențele și abilitățile tuturor cetățenilor săi și oferă femeilor o poziție corectă în viața socială și profesională. Este o responsabilitate și o onoare, în același timp, să le susținem, să le promovăm și să le implicăm în deciziile sociale, economice și politice, în aceeași măsură în care ele participă la dezvoltarea societății”, a menționat premierul.

Mai mult, Partidul Național Liberal inițiază și implementează proiecte prin care încurajează activ implicarea femeilor în viața politică, a mai precizat Nicolae Ciucă.

Stimate doamne, să aveți o primăvară însorită! La mulți ani!”, și-a încheiat mesajul șeful Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare