POL propune măsuri pentru un oraș sigur / A POL egy biztonságos város érdekében javasol intézkedéseket

ELECTORAL. POL dorește să facă spațiile publice mai sigure prin implementarea soluțiilor de detectare automată a incidentelor de securitate. Aceste tehnologii permit poliției și firmelor de securitate să reacționeze rapid la potențiale incidente. Utilizând tehnologii biometrice și inteligență artificială, autoritățile locale pot obține o vizualizare precisă și discretă a incidentelor în timp real. Aceste soluții au fost deja implementate cu succes în aeroporturi, stadioane și alte locuri de desfășurare a evenimentelor din întreaga lume.

POL a propus suprailuminarea trecerilor de pietoni pentru a crește siguranța acestora. Proiectul a fost parțial realizat, dar o parte importantă nu a fost implementată. Pentru a evita poluarea luminoasă și consumul inutil de energie electrică, luminile ar trebui să fie echipate cu senzori de mișcare care să le stingă atunci când nu sunt necesare. POL continuă să promoveze această soluție pentru un iluminat stradal eficient și sigur.
POL propune îmbunătățirea preciziei apelurilor de urgență la 112. Ambulanțele, pompierii și polițiștii care răspund la apeluri de urgență pierd adesea timp prețios încercând să găsească exact locația apelantului. Tehnologia modernă face posibilă cartografierea în avans a informațiilor despre fiecare proprietate. Având aceste informații la dispoziție, primii respondenți pot câștiga minute prețioase, care pot salva vieți.

VÁLASZTÁSI. A Szabad Emberek Pártja (POL) az automatizált incidensészlelési megoldások bevezetésével szeretné biztonságosabbá tenni a köztereket. Ezek a technológiák lehetővé teszik a rendőrség, valamint a rendvédelmi cégek számára, hogy gyorsan reagáljanak a lehetséges incidensekre. A biometrikus technológiák és a mesterséges intelligencia segítségével a helyi hatóságok valós időben pontos és diszkrét képet kaphatnak az eseményekről. Ezeket a megoldásokat már sikeresen bevezették repülőtereken, stadionokban és más rendezvényhelyszíneken szerte a világon.

A POL javasolta az átjárók megvilágítását, hogy növelje a gyalogosok biztonságát. A projekt részben megvalósult, de egy fontos rész kimaradt. A fényszennyezés és a szükségtelen áramfogyasztás elkerülése érdekében a lámpákat mozgásérzékelőkkel kell felszerelni, amelyek kikapcsolják őket, amikor nincs rájuk szükség. A POL továbbra is támogatja ezt a hatékony és biztonságos közvilágítási megoldást.
A POL javasolja a 112-es segélyhívások pontosságának javítását. A segélyhívásokra válaszoló mentők, tűzoltók és rendőrök gyakran értékes időt pazarolnak arra, hogy megtalálják a hívó pontos helyét. A modern technológia lehetővé teszi az egyes ingatlanok helyének előzetes meghatározását, így a rendelkezésükre álló információk birtokában az elsősegélynyújtók értékes, életmentő percekre tehetnek szert.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare